Lumileikit, lumiliekit

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tuuli humisee tutusti Vennivaaran mastossa, kun täysikuun valossa suksin kohti tuttuja maastoja. Metsässä hangen pinta murtuu, mutta aukeilla soilla lumeen jää suksista vain himmeästi erottuva piirto. Otan sahan repusta. Pian kuun alla vyöryneet pilvet täyttävät koko taivaan. Päädyn seikkailemaan lumipalikoitten sekaan otsalamppuineni. Sopivasti se kuukin sieltä vielä häämöttää maston yllä. Kevään 2016 lumileikit alkavat tästä! Menneiden keväiden satoa löytyy omalta Lumileikit -sivulta, jonne pääset blogini valikosta.

Osittain sattumaa on, että tulin kuvanneeksi muutaman kuvan jalustalta kameraa liikuttamatta. Jalustana toimii Lidlin halpiskaukoputken pöytäjalusta. Tulin sitten kokeilleeksi videon tekoa ensin älypuhelimella ja sitten Picasan ilmaisohjelmalla. Tämän värkkäämisen tulos löytyy nyt juuri luomaltani YouTube -kanavalta. Hankinnassa on time lapse -ajastin kameraan ja isompi jalusta. Ehkä tästä syntyy jotain uutta mukavaa puuhaa kevätöisiin hankihommiin ja miksei muuhunkin. Tai sitten alkaa tuntua siltä, että välineet vie voiton olennaisesta ja hautaan nämä mietteet.


(jos näet tässä alla mainoksia, blogistilla ei ole niiden kanssa mitään tekemistä… paitsi se, että hän ei tutustunut riittävän tarkoin tämän blogialustan ilmaisversion ehtoihin…)

Jätä kommentti, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s